Dropshipping priser
Dropshipping gir deg mulighet til å drive nettbutikk, uten eget varelager eller å pakke og sende varene!
digital
Dropshipping
START DIN EGEN NETTBUTIKK MED DROPSHIPPING

La oss si at du ønsker å drive din egen nettbutikk. Du har sett at mange andre selger produkter på nett, med suksess. Men du har hverken et lager til å lagre produktene, nok penger til å kjøpe inn varebeholdningen eller erfaringen. Velg dropshipping i stedet for å starte en tradisjonell nettbutikk. Fordelene er mange: Du trenger ikke eget varelager, det er billig og enkelt å komme i gang, og du overlater pakking og utsendelse til grossisten. En dropshipper betaler deg mellomlegget, altså differansen mellom det leverandøren tar for produktet og prisen du har i din nettbutikk. (en pris du selv bestemmer).

For eksempel:

Du selger en genser til 990 i nettbutikken din. Leverandøren tar 350 kroner for den samme genseren. Sett at kunden betaler frakt har du her tjent 650 kroner på ordren, uten å ha varelager eller sende varen.

Dropshipping er enkelt forklart at du selger et produkt på vegne av en dropshipper/ leverandør. Du mottar ordren og sende den til leverandøren.Du betaler prisen for produktet til leverandøren, og sitter igjen med differansen.
Det vil si at du driver en egen nettbutikk der du selger produkter du selv ønsker, men varelageret, pakking og utsendelse av varer gjøres av leverandøren.

1. Produktet blir kjøpt og betalt i din nettbutikk.
2. Du får en varsel på mail eller app.
3. du godkjenner produktet og ordren sendes til leverandøren.
4. Leverandøren pakker og sender ordren til din kunde.
5. Du får mellomlegget mellom det leverandøren skal ha, og hva kunden betalte i nettbutikken din.

Med andre ord, du trenger kun en nettbutikk, som Dropshipbutikk.no lager for deg, facebookside og noe markedsføring. Dette tjener du penger på.

Det enkleste og første du kan gjøre er å velge deg et navn. Vet du ikke, så kan vi hjelpe deg. Velg deretter en av pakkene nedenfor, så lager vi butikken for deg. Vet du allerede hvilke typer produkter du vil selge, så er det bra, Hvis ikke så hjelper vi deg med å finne de beste produktene, og leverandørene. Når nettbutikken er laget, importerer vi produktene til siden din.

Du kan velge leverandører fra Kina eller USA/ Europa. De billigste produktene får du fra Kina, men det er ofte leveringstid på 15-30 dager. Men her kan du også finne produkter og leverandører med kortere levering. Det positive er at du har best marginer på disse leverandørene.

Velger du leverandører fra Europa eller USA, er leveringstiden kortere, men litt dårligere fortjeneste.
Vi hjelper deg uansett med å finne de beste produktene.

Dette er de mest kjøpte kategoriene innen dropshipping
* Womens Clothing & Accessories.
* Home & Garden.
* Beauty & Health.
* Jewelry.
* Sports & Entertainment.

Du trenger faktisk ikke så mye mer enn en egen nettbutikk, gode produkter, en facebookside, og penger til å markedsføre produktene.

For å starte velger du en av pakkene lenger ned på siden, så kan vi sette i gang. Du får all hjelp underveis, og vi gjør alt fra A til Å.

Kostnaden og terskelen er lav for å starte og drive med dropshipping. Våre pakker koster fra 3.500 til 7.500 kroner.

I tillegg hjelper vi deg med å vedlikeholde siden, slik at du ikke trenger å tenke mer på det. Vi tar kun 10% av omsetningen, slik at du sitter igjen med 90% selv.

For de 10% så hjelper vi deg med alle annonsene på Google og Facebook slik at folk kan finne nettbutikken din. Det eneste du trenger å bruke av penger er selve annonsebudsjettet. Denne summen bestemmer du helt selv.

Kostnader som kommer utenom er at du må kjøpe et domene (www.eksempel.no) til kr 7,- første år.

Utenom det koster Shopify 29$ per måned. Ønsker du å selge produkter fra Europa eller USA koster denne utvidelsen 16$ per måned for inntil 25 produkter, og 49$ per måned for 250 produkter

Produktpriser

Prisene på hvert produkt bestemmer du helt selv, men det er anbefalt å følge de prisene som er satt av dropshipperen/ leverandøren. I de aller fleste tilfeller er det lagt på en god fortjeneste per produkt. Jo billigere et produkt er, desto lettere er det å få solgt produktet.
Dropshipping priser
Vi jobber hele tiden med å lage gode nettbutikker. Finne nye produkter. Ved å bruke oss så er du i trygge hender.
Liten dropship butikk
NOK3 500,-
+ 10% av omsetning for annonsering
3 sider
15 produkter
Mobiltilpasset
Norske produktnavn
5 plugins/ tilleggsprogrammer
Design tilpasning 
Oppsett av betalingsløsning
Standard dropship butikk
NOK7 500,-
+ 10% av omsetning for annonsering
6 sider
25 produkter
Mobiltilpasset
Norske produktnavn
5 plugins/ tilleggsprogrammer
Design tilpasning
Oppsett av betalingsløsning
Proff - Print on demand butikk
NOK7 500,-
+ 10% av omsetning for annonsering
6 sider
50 print-on-demand produkter
Mobiltilpasset
Norske produktnavn
6 plugins/ tilleggsprogrammer
Design tilpasning
Oppsett av betalingsløsning
Priser som kommer utenom er for domene (www.eksempel.no) til kr 7,- per år og Basic Shopify til 29$ per måned. Om du ønsker å selge produkter fra Europa eller USA, koster denne utvidelsen 16$ per måned for 25 produkter og 49$ per måned for 250 produkter!
Men potensialet for å tjene penger er stort, slik at kr 450,- per mnd er en liten sum å betale.

Hvilken dropship butikk ønsker du?

Pris sammenligning
Dropshipping vs tradisjonell nettbutikk

Dropshipping


Domene: 7 kr per år
Webhotel: 0,- kr per år
SSL Sertifikat: 0,- kr per år
Lage nettbutikk: 2 500,- kr – 7 500 kr
Innkjøp av varer: 0,- kr
Lagerplass: 0,- per år
Shopify: 290,- kr per mnd
Produkter Europa/ USA: 160,- kr per mnd

Tradisjonell nettbutikk


Domene: 7 kr per år
Webhotel: 700 kr per år
SSL Sertifikat: 380 kr per år
Lage nettbutikk: 5 000 kr – 100 000 kr
Innkjøp av varer: min. 50 000 kr
Lagerplass: min 35 000,- per år
Regnestykket er enkelt: Det er en vesentlig lavere investering for deg å starte med dropshipping fordi du slipper å kjøpe inn varelager, leie lagerplass, pakke varer, sende varer, i tillegg til å behandle ordre, og svare på kundeservice.
Hva kreves av deg som driver nettbutikk?
Det viktigste du kan gjøre når nettbutikken er ferdig, er å begynne å skrive gode artikler og blogginnlegg om produktene, og produkt kategoriene dine. Det er derfor smart om du selv kan litt om det du selger.
Gode produkter
0%
Markedsføring
0%
Tålmodighet
0%
Når du skriver blogginnlegg om produktene dine, og deler disse i sosiale medier, vil de som er interessert lese dem, og lære litt om hva du selger. Har du hyggelige venner som kan dele innleggene dine, får du vist bloggen til enda flere mennesker.
JOBB MED PROFESJONELLE
Ønsker du et profesjonelt prosjekt? La oss ta en prat!
Start med dropshipping
Vinnende produkter
Velg en av pakkene over, så kontakter vi deg for å avtale oppstart. Vi hjelper deg med å finne de beste produktene til å ha i dropshipping butikken din!
Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, normalt som informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst noter at å blokkere noen typer informasjonskapsler kan ha innvirkning på brukeropplevelsen på vår nettside og tjenestene vi tilbyr.