Scroll Top
Annonsering
Annonsering av nettbutikken din er viktig for å lykkes. Jo fler som ser produktene, jo mer øker sjansen for salg
digital
Dropshipping annonsering
ANNONSERING PÅ NETT

La oss si at har publisert din egen dropshipping nettbutikk. Du har naturligvis et ønske om at folk skal kjøpe av deg, slik at du tjener penger. Men hvordan skal de finne nettbutikken din?. Vi må starte med annonsering slik at så mange som mulig finner nettbutikken din. Det er mye du kan gjøre selv, blant annet å skrive artikler om et produkt (for eksempel yogamatte) eller produktkategori (treningsutstyr). Det gjør at når folk søker etter dette, eller ser innlegget ditt som blir delt på Facebook, så er de kanskje interessert i å lese hva du har skrevet.

Annen annonsering vi kan gjøre:

Facebook og Instagram er helt supre steder å annonsere produktene dine. Har du ikke erfaring med dette, kan vi hjelpe deg. Snapchat er også et veldig bra sted for annonsering hvis målgruppen din er mellom 16-29 år. Det viktigste av alt er å starte med annonsering, slik at nettbutikken din blir synlig for potensielle kunder

Det aller første vi må gjøre er å lage en Facebook side til nettbutikken din. Her må vi publisere bilder og artikler, slik at folk ønsker å følge siden din. I tillegg lager vi en Instagram profil og en Snapchatkonto til deg. Disse er det viktig at du selv er aktiv på.

Så kommer det viktigste. Vi starter annonsering på sosiale medier. Facebook annonsering er supert å bruke fordi der kan du velge å vise annonsene dine til bestemte aldersgrupper, kjøtt, interesser etc.

Fordi ingen vet om nettbutikken din enda, starter vi med å vise annonser til så mange som mulig i målgruppen din. Skal du kun selge i Norge eller vil du selge til hele verden?
Det kan være smart å starte et sted, for å se hvordan folk responderer på annonsene.
Vi starter med Facebook annonsering fordi der kan du velge hvem du vil vise annonsene til. Er målgruppen din litt yngre, er det smart å kanskje bruke Snapchat

Google er et smart sted å annonser med søkeord. Google har et eget annonsesystem for nettbutikker der de viser produktbilder, link og priser til de som velger Google Shopping som annonsetjeneste.

annonsering

Annonsering av nettbutikken trenger ikke å koste så mye. Men det lønner seg å sette av litt hver måned slik at vi får vist annonsene til så mange som mulig.

Det kan ta litt tid før det kommer salg etter annonsering, fordi folk trenger ofte litt tid før de bestemmer seg for om de vil kjøpe av deg. Shopify sier at det tar i snitt 677 nettbutikk besøk før det kommer et salg.

Den beste måten å selge på er nyhetsbrev. Da bruker vi epostadresser fra folk som har lagt inn epostadressen sin på nettsiden, fordi de er interessert i hva du selger, og sender nyhetsbrev om annonseringskanal.

Vi kan hjelpe deg med annonsering av nettbutikken din. De aller fleste aktører i markedet tar godt betalt for å hjelpe til med annonsering. Vi tar kun 10% av salgene som betaling.
Vi har satt sammen en liten og en stor annonsepakke for Facebook, Google og Snapchat.

Annonsering på Google

Annonsering på Google gjør at du kan vise frem produkter, produktbilder, link til produktet og pris på produktet til de som søker etter det du selger.

La oss si at du selger elektronikk i nettbutikken din. Du har mobilladere, mobildeksel, sikkerhetsglass og annet utstyr. Du ønsker å selge mobilladere på Google. Når folk søker etter mobilladere til iPhone, kan nettopp ditt produkt vises i deres søkeresultat.

Annonsering på Facebook

Bruk annonsering på Facebook til å vise frem produkter til de som ikke vet om deg ennå. I tillegg til produktannonser er det smart å bruke annonsering til å spre produkt artikler for å få flere lesere og påmeldinger til nyhetsbrev.

Som eksemplet over her, la oss si at du ønsker å fokusere på sikkerhetsglass til iPhone og Samsung telefoner, fordi mange er uforsiktige med mobilen sin. Vi kan først annonsere en god artikkel som du har skrevet om forskjellige sikkerhetsglass, og hvorfor man skal bruke de. Deretter starter vi en annonse som viser alle typene sikkerhetsglass som du selger i butikken. De som er interessert i dette kan kjøpe dette av deg.

Annonsering på Snapchat

Bruk annonsering på Snapchat til å vise frem produkter og tilbud til de som ikke vet om deg ennå. Snapchat brukes hvis målgruppen din er mellom 16 – 29 år. Vi kan være kreative med slike annonser, men det viktigste er å vise gode tilbud og rabatter som varer en kort stund, fordi vi må kapre kunden i det øyeblikket de ser annonsen.

Som eksemplet over her, la oss si at du har 20% rabatt på sikkerhetsglass til iPhone og Samsung telefoner, fordi mange yngre mennesker kan være mer uforsiktige med mobilen sin. Vi starter en annonse med kreativt innhold og forteller at det er 20% på sikkerhetsglass akkurat denne uken.

Hva kreves av deg som driver nettbutikk?
Det viktigste du kan gjøre når nettbutikken er ferdig, er å begynne å skrive gode artikler og blogginnlegg om produktene, og produkt kategoriene dine. Det er derfor smart om du selv kan litt om det du selger.
Gode produkter
0%
Markedsføring
0%
Tålmodighet
0%
Når du skriver blogginnlegg om produktene dine, og deler disse i sosiale medier, vil de som er interessert lese dem, og lære litt om hva du selger. Har du hyggelige venner som kan dele innleggene dine, får du vist bloggen til enda flere mennesker.
JOBB MED PROFESJONELLE
Ønsker du å markedsføre nettbutikken din? La oss ta en prat! Selvfølgelig helt uforpliktende!
Se våre pakkeløsninger for å komme i gang med Dropshipping
Det har aldri vært enklere og billigere å komme i gang med Dropshipping for deg som nå. Tenk hvis valget du tar i dag, gjør at du ikke angrer om 3 år, 5 år eller 15 år?
Men det er opp til deg om du ønsker å teste det ut. Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt og billig for deg sånn at du slipper å tømme kontoen med en gang.
Når nettbutikken er ferdig og du er klar til å gå live og selge til mennesker rundt om i verden, trenger du annonser for å vise frem de flotte produktene du har valgt? 
Hva har du lyst til å selge?
Vi kan hjelpe deg på veien mot en hverdag der du driver din egen nettbutikk, uten å ha eget lager.

Hva betaler du for?

Hvis du har kompetanse nok til å lage egen nettbutikk, finne produkter, lage sider importere produkter inn til din egen nettbutikk, og publisere butikken på din egen nettsideadrsse, trenger du ikke noe av dette.

Men er du derimot nybegynner og har lyst til å starte med dropshipping for å begi deg ut på reisen med å kanskje kunne leve av din egen nettbutikk, ja da kan du velge en av pakkene nedenfor.

Det du betaler for er vår kompetanse;

 • å lage nettbutikken
 • laste inn desgin
 • lage konto på Shopify
 • hjelpe deg med hvor du finner
 • lage sidene på nettbutikken din
 • koble nettbutikken til platformene der produktene er
 • lære deg opp i hvordan du godkjenner salg
 • publisere nettbutikken på din nettsideadresse

De 10% du betaler for omsetningen i butikken er for at vi skal drifte annonsekampajer for deg på Facebook og/ eller Google, sånn at du slipper å betale flere tusen kroner hver måned for at noen skal gjøre det. Du må selv betale for de pengene som det koster på Google og Facebook men vi sørger for at annonsene dine vises på disse stedene. For å få kunder er det viktig at du har annonser sånn at nettbutikken din er synlig for dem.

Liten butikk med Dropshipping (enkel start)

+ 10% av Omsetning For Annonsering –

 • 3 sider
 • 15 produkter
 • Mobiltilpasset
 • Norske produktnavn
 • 3 plugins/ tilleggsprogrammer
 • Kr 499,- per måned i 36 mnd.
 • Betalingsløsning og designtilpasning koster kr 2000,- eks mva ekstra
Standard butikk med Dropshipping* (mest valgt)

+ 10% av Omsetning For Annonsering –

 • 6 sider
 • 25 produkter
 • Mobiltilpasset
 • Norske produktnavn
 • 5 plugins/ tilleggsprogrammer
 • Design tilpasning
 • Oppsett av betalingsløsning
 • Kr 799,- per måned i 36 mnd
Stor butikk med Dropshipping* (vår beste løsning)

+ 10% av Omsetning For Annonsering –

 • 8 sider
 • 50 produkter
 • Mobiltilpasset
 • Norske produktnavn
 • 5 plugins/ tilleggsprogrammer
 • Design tilpasning
 • Oppsett av betalingsløsning
 • Kr 1.499,- per måned i 36 mnd

Kjøpsvilkår for å bestille en av våre pakker.

Ved kjøp av et abonnement fra vår nettside godtar du å binde deg til en 36-måneders betalingsperiode og aksepterer betingelsene på denne nettsiden. Betalingene blir automatisk trukket hver måned fra det kortet du oppga ved kjøp. Hvis vi ikke er i stand til å trekke betalingen etter tre forsøk, forbeholder vi oss retten til midlertidig å stenge din nettbutikk inntil betaling er mottatt.

Vær oppmerksom på at prisen på abonnementet er fast og ikke kan endres i løpet av 36-månedersperioden. Abonnementet kan heller ikke avsluttes før utløpet av denne perioden uten ytterligere kostnader.

Ved mislighold av betalingsforpliktelsene forbeholder vi oss retten til å fakturere det resterende totalbeløpet for hele den avtalte abonnementsperioden.

Når du kjøper et abonnement fra oss, er du ansvarlig for å sørge for at all informasjon du oppgir er korrekt og oppdatert. Hvis noe endrer seg, for eksempel betalingsinformasjonen din, er det ditt ansvar å oppdatere denne informasjonen i din konto. 

DropshipButikk.no kan ikke garantere eller forespeile noen form for resultater ved å ha nettbutikk. Kunden er selv ansvarlig for å skaffe kunder, men DropshipButikk.no kan hjelpe til med annonser for å bli mer synlig.  

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst, og oppdateringer vil bli publisert på vår nettside. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke disse vilkårene for endringer. Kjøpsbetingelser.

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, normalt som informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst noter at å blokkere noen typer informasjonskapsler kan ha innvirkning på brukeropplevelsen på vår nettside og tjenestene vi tilbyr.