Scroll Top

Tjenester

Vi hjelper deg med å lage din egen dropshipping nettbutikk.
digital
HVA KAN VI HJELPE DERE MED
Vår jobb er først og fremst å hjelpe deg med å starte din egen dropshipping nettbutikk, men også å gjøre den synlig og verdifull.
Se våre pakkeløsninger for å komme i gang med Dropshipping
Det har aldri vært enklere og billigere å komme i gang med Dropshipping for deg som nå. Tenk hvis valget du tar i dag, gjør at du ikke angrer om 3 år, 5 år eller 15 år?
Men det er opp til deg om du ønsker å teste det ut. Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt og billig for deg sånn at du slipper å tømme kontoen med en gang.
Når nettbutikken er ferdig og du er klar til å gå live og selge til mennesker rundt om i verden, trenger du annonser for å vise frem de flotte produktene du har valgt? 
Hva har du lyst til å selge?
Vi kan hjelpe deg på veien mot en hverdag der du driver din egen nettbutikk, uten å ha eget lager.

Hva betaler du for?

Hvis du har kompetanse nok til å lage egen nettbutikk, finne produkter, lage sider, importere produkter inn til din egen nettbutikk, og publisere butikken på din egen nettsideadrsse, trenger du ikke noe av dette.

Men er du derimot nybegynner og har lyst til å starte med dropshipping for å begi deg ut på reisen med å kanskje kunne leve av din egen nettbutikk, ja da kan du velge en av pakkene nedenfor.

Det du betaler for er vår kompetanse;

  • å lage nettbutikken
  • laste inn desgin
  • lage konto på Shopify
  • hjelpe deg med hvor du finner
  • lage sidene på nettbutikken din
  • koble nettbutikken til platformene der produktene er
  • lære deg opp i hvordan du godkjenner salg
  • publisere nettbutikken på din nettsideadresse

De 10% du betaler for omsetningen i butikken er for at vi skal drifte annonsekampajer for deg på Facebook og/ eller Google, sånn at du slipper å betale flere tusen kroner hver måned for at noen skal gjøre det. Du må selv betale for de pengene som det koster på Google og Facebook men vi sørger for at annonsene dine vises på disse stedene. For å få kunder er det viktig at du har annonser sånn at nettbutikken din er synlig for dem.

01
DROPSHIPPING BUTIKK
02
FINNE PRODUKTER
03
PUBLISERING
04
SOSIALE MEDIER
05
LOGO
06
ANNONSERING
07
OPPLÆRING
08
SUPPORT
Dropshipbutikk.no
Vi hjelper vanlige folk til å starte sin egen dropshipping nettbutikk
Hvorfor skal man binde seg til en fastjobb resten av livet, hvis man heller kan tjene mer på å drifte egen butikk, og i tillegg ha mer fritid? Gjør en innsats nå og lev godt av det senere!
Din egen dropshipping nettbutikk

Skulle du ha startet en tradisjonell nettbutikk, hadde du vært avhengig av ditt eget varelager, innkjøp av produkter i tillegg til å drifte butikken. Det trenger du ikke med dropshipping!

01
Din egen fritid

Er det verd å stå på en stund fremover slik at du også kan leve av din egen nettbutikk? For mange er steget litt farlig, men det er snakk om din egen fritid!

02
Start nå

Hva venter du på? Mange har gjort det tidligere, og hatt suksess. Vi hjelper deg i gang med både nettbutikk, produkter og annonsering!
Velg dropshipping butikk her

03
Hva står vi for?
We’re constantly refining our product. Adding new features. Working to help your business grow.
misjon

Vi ønsker å hjelpe andre til å oppnå suksess med å drifte sin egen dropshipping nettbutikk.

vision

Det er så enkelt som dette; Lykkes du, lykkes vi! Vi vil se flere mennesker starte sin egen nettbutikk.

folkene

Vi har selv drevet egne nettsider, nettbutikker og bedrifter. Nå brenner vi får å hjelpe andre.

Oss
Hva sier andre om oss
Vi forstår at det kan virke farlig å starte sin egen nettbutikk, eller bare hoppe ut i det, men det viktigste er at du forsøker istedenfor å utsette det!
Kristian

Noen ganger må man bare hoppe i det, og ta sjansen. For meg var valget enkelt

Henriette

Jeg har allerede startet å prøve meg selv men annonser, og jeg ser at folk liker produktene mine. Tror nok dette var rett valg for meg

Lise

Jeg følte at jobbsikkerheten i fremtiden ikke var så bra, så derfor ville jeg finne på noe annet. Har allerede begynt å tjene penger

Andreas

Jeg valgte å starte med dropshipping uten noen erfaring, men etter at de lagde butikken, har jeg lært masse.

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, normalt som informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst noter at å blokkere noen typer informasjonskapsler kan ha innvirkning på brukeropplevelsen på vår nettside og tjenestene vi tilbyr.