Scroll Top

Om oss

Vårt mål er å hjelpe så mange som mulig til å starte sin egen dropshipping nettbutikk!
digital
DropshipButikk.no
Om Oss
Det hele startet da vi for noen år siden hadde jobbet mye med nettbutikker til bedrifter!
Vi satt oss ned for å oppsummere de siste årene, hvilken erfaring vi satt på, og hvordan vi kunne benytte denne til å hjelpe flere mennesker – ikke bare bedrifter.
Vi har jobbet med digital markedsføring, salg, retail og salgsledelse i flere år, med suksess, men tiden var kommet for å gå et steg videre.
Vi så også hvordan arbeidsmarkedet forandret seg og hvordan det kommer til å bli i fremtiden. Det blir tøffere å få seg drømmejobben, selv etter et langt utdanningsløp.
Vi spurte oss selv; Hvorfor kan vi ikke bare satse på å hjelpe vanlige folk, sånn som deg og meg, til å drifte egen nettbutikk?
Derfor startet vi i det små med å lage dropshipping nettbutikker til andre i utlandet. Vi satser derfor på Shopify, som er et enkelt nettbutikk plattform for folk flest.
JOBB MED PROFESJONELE
Ønsker du hjelp til å starte din egen dropshipping nettbutikk? La oss starte med å ta en prat!
Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg
Slik går vi frem
01. TA KONTAKT
Vi gjør det enkelt, ved at du finner ut hva du ønsker, sammen med oss.
02. VELG BUTIKKTYPE
Velg deretter hvilken butikktype du ønsker å starte med.
03. PUBLISERING
Når nettbutikken er ferdig og produktene er valgt, publiserer vi nettbutikken din.
04. ANNONSERING
Når nettbutikken er publisert, starter vi med annonsering for å gjøre den synlig
steps
Start med dropshipping
Skal vi begynne å jobbe sammen?
Så fort du har bestemt deg for å starte og vi har alt på plass, setter vi i gang med å lage nettbutikken din!

For å komme i gang med dropshipping nettbutikk, trenger du å finne ut hva du ønsker å selge. Vi har oversikt over hvilke kategorier så er best å selge gjennom dropshipping og hjelper deg i gang. Star med å velge butikk her.

Når nettbutikken er ferdig og produktene er lagt ut, er det viktigste å vise frem alle produktene til de du vil selge de til. Facebook, Instagram, Snapchat og Google er gode steder å markedsføre seg på. Dette hjelper vi deg med, se mer her. I tillegg kan du skrive artikler om produktene og dele dette på facebook.
Noe som også er veldig smart, er å finne gode ambassadører og influencere til å prate varmt om produktene dine. Dette kan vi også hjelpe deg med.

Nei det er ikke dyrt å starte med dropshipping. Kan man å lage nettbutikk, finne produkter, og markedsføre seg, så er det ikke dyrt.
Men for uerfarne som aldri har gjort dette før, så kan det være vanskelig. Vi har satt sammen noen enkle pakker for små og store dropshipping nettbutikker, som du kan se her. De koster bare 3 500,- for en liten butikk, 7 500,- for en litt større butikk, og 7 500,- for en butikk med print-on-demand klær.

Priser som kommer utenom er for domene (www.eksempel.no) til kr 7,- per år og Basic Shopify til 29$ per måned. Om du ønsker produkter å selge fra Europa eller USA, koster denne utvidelsen 16$ per måned for 25 produkter og 49$ per måned for 250 produkter!

Men potensialet for å tjene penger er stort, slik at kr 450,- per mnd er en liten sum å betale.

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, normalt som informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst noter at å blokkere noen typer informasjonskapsler kan ha innvirkning på brukeropplevelsen på vår nettside og tjenestene vi tilbyr.