Scroll Top

Kjøpsbetingelser

Denne siden (Dropshipbutikk.no) er eiet og drevet av Bambus AS, org nr 915 525 687 og alle henvendelser og transaksjoner er er forbundet med Bambus as.

Kjøpsvilkår for å bestille en av våre pakker.

Ved kjøp av et abonnement fra vår nettside godtar du å binde deg til en 36-måneders betalingsperiode og aksepterer betingelsene på denne nettsiden. Betalingene blir automatisk trukket hver måned fra det kortet du oppga ved kjøp. Hvis vi ikke er i stand til å trekke betalingen etter tre forsøk, forbeholder vi oss retten til midlertidig å stenge din nettbutikk inntil betaling er mottatt.

Vær oppmerksom på at prisen på abonnementet er fast og ikke kan endres i løpet av 36-månedersperioden. Abonnementet kan heller ikke avsluttes før utløpet av denne perioden uten ytterligere kostnader.

Ved mislighold av betalingsforpliktelsene forbeholder vi oss retten til å fakturere det resterende totalbeløpet for hele den avtalte abonnementsperioden.

Når du kjøper et abonnement fra oss, er du ansvarlig for å sørge for at all informasjon du oppgir er korrekt og oppdatert. Hvis noe endrer seg, for eksempel betalingsinformasjonen din, er det ditt ansvar å oppdatere denne informasjonen i din konto. 

DropshipButikk.no kan ikke garantere eller forespeile noen form for resultater ved å ha nettbutikk. Kunden er selv ansvarlig for å skaffe kunder, men DropshipButikk.no kan hjelpe til med annonser for å bli mer synlig.  

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst, og oppdateringer vil bli publisert på vår nettside. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke disse vilkårene for endringer.

Kontakt

22120056

kontakt@dropshipbutikk.no

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, normalt som informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst noter at å blokkere noen typer informasjonskapsler kan ha innvirkning på brukeropplevelsen på vår nettside og tjenestene vi tilbyr.