Scroll Top
Lær mer om dropshipping
Det raskeste og enkleste svaret er egentlig: Start din egen dropshipping nettbutikk nå.
digital

Hvordan starter jeg med dropshipping?

Det raskeste og enkleste svaret på det er egentlig: Start din egen dropshipping nettbutikk nå. Men vi skal forsøke å hjelpe deg litt på vei, slik at du blir litt tryggere på valget ditt.

Grunnen til at mange enten utsetter eller ikke starter med dropshipping, er mangel på kunnskap, mangel på kunnskap om hvilke produkter man skal velge, eller mangel på kunnskap om hvordan man lager en nettbutikk.
Mange tror kanskje at det er en fulltidsjobb å drive nettbutikk med dropshipping, og at de ikke har tid, penger eller kapasitet til å drive noe ved siden av jobbe. Men hva om en liten innsats nå kan gjøre at du får mer tid til overs senere?
“It doesn’t matter what others are doing
It matters what YOU are doing.”
by Hyacil Han, Dropshipping Ultimate Guide: The Expeditive and Accessible Scheme to Earn a Substantial Revenue at Home

Hvordan lager man en nettbutikk med dropshipping?

Det første man bør tenke på her er naturligvis designet og hvordan den skal fungere. Det bør først og fremst være lett for kunder å gjennomføre et kjøp, men også skal de synes at siden ser innbydende ut. Derfor anbefaler vi at man velger en proff design mal istedenfor gratis design maler med mye begrensninger.
Våre nettbutikker er basert på proffe designmaler og ikke gratis maler. Kostnaden for å kjøpe en proff mal utenom er ofte rundt 1790 til 2500 kr, men ved å kjøpe nettbutikken gjennom oss, får du ferdig proff design.

Struktur

Så kommer vi til strukturen på nettbutikken. Tenk deg selv at du kommer inn på en nettbutikk der du med en gang forstår at du har kommet til en side som selger det du trenger. Det ser ryddig ut i toppen av siden med fine bilder og litt tekst.
Du blar nedover på siden og ser en god oversikt over kategoriene de har, og det er mulig å klikke seg inn på den du ønsker. Ønsker du for eksempel å kjøpe droner, bør det være et bilde av en drone på siden og de bør stå “droner”, “kjøp droner her”, eller “velg drone her”.

Kategori

Det bør også stå informasjon om hver kategori. Grunnen til dette er todelt; 1) Det skal fortelle deg som besøkende at de har kommet til et sted med droner, og du bør kunne lese litt om hvilke droner nettbutikken har og hva man kan velge, og 2) søkemotorene må bli fortalt hva denne undersiden handler om. I tillegg må det være en oversikt over alle drone-produktene.

…hvorfor utsette not til i morgen som du kan gjøre i dag. Ikke utsett drømmen eller tankene om å starte din egen nettbutikk.

Produktsiden

Inne på produktsiden bør du ha produktinformasjon, gjerne spesifikasjoner, og sist men ikke minst bør du fortelle hvor lang leveringstid det er på produktet.

Mange forventer at varer blir levert på 3-5 dager. Selger du varer fra Kina der leveringstid gjerne er på 16-30 dager, må du skrive dette godt synlig slik at kunden er klar over at det tar litt lang tid før han eller hun får produktet. Da yter du kundeservice og slipper å få klager fra misfornøyde kunder.

Her kommer også prisen inn i bildet. Er prisen “riktig nok” og du forteller at det er lang leveringstid på produktet, kan det godt hende kunden vil kjøpe produktet likevel.

Kortere leveringstid

Du kan derimot velge å kun selge produkter som leveres fra Europa eller USA, ved for eksempel Shopify appen Spocket. Der leveringstiden til Norge kan være mye kortere. Ofte ned til 5-8 dager, alt ettersom hvor produktet sendes fra.
Selger du produkter til USA og velger at produktet skal sendes fra USA, har du leveringstid på 1-3 dager. I Shopify appen Spocket finner du masse fine produkter for dette. De har alt fra helse og skjønnhet, klær, gadgets, treningsklær og annet bra.

Hvilke produkter man skal velge?

Det er stadig nye tips på nettet hvilke produkter man bør velge. Det viktigste er at du har tro på produktet, og bør vite litt om det i tilfellet en kunde har spørsmål. 

Kategorier som alltid har gitt salg gjennom dropshipping er;

  • Skjønnhets produkter
  • Dameklær
  • Smykker
  • Mobiltilbehør
  • Leker


I tillegg, siden det er restriksjoner på hvor man kan reise i verden denne tiden, og mange ferierer hjemme, er det en ide å selge turutstyr, hengekøyer, teltutstyr, brettspill, hjemme treningsutstyr og annet gadget. 


Dame klær, sminke og smykker er alltid en vinner da det historisk sett er flest damer som shopper på nett. Gjør du markedsføring riktig med fine bilder på Facebook og Instagram, kan du treffe mange potensielle kunder.

Hvordan starter du med dropshipping?

Som nevnt over her, er de viktigste av alt, at du bestemmer deg for å begynne. Du starter med å ta velge en av pakkene vi har satt opp på denne siden, og slik at vi kommer i gang med å lage nettbutikken din. Deretter bør du velge deg hvilken kategori du vil satse på. Er det billige produkter fra Kina og vil ha en butikk som selger alt, eller vil du satse på en enkelt nisje, som du selv kan veldig godt? 

Når det er gjort, og nettbutikken er ferdig laget, kan vi begynne å importere produkter. Da får du en “oppskrift” fra oss på hvordan du gjør dette. Vi hjelper deg selvfølgelig med dette, samt å skrive gode nok produktnavn.

Det viktigste nå er faktisk å starte.

Related Posts

Personvern Preferanser
Når du besøker vår nettside, kan det lagres informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, normalt som informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst noter at å blokkere noen typer informasjonskapsler kan ha innvirkning på brukeropplevelsen på vår nettside og tjenestene vi tilbyr.